top of page

 

AGRINATURE

De Fotowedstrijd AgriNature wil fauna, flora, landelijke wereld en landschappen van Wallonië illustreren. De wedstrijd staat open voor alle fotografen, amateur of professioneel ongeacht leeftijd en nationaliteit.

We nodigen je uit om je aanschouwingen en je ontmoetingen te vereeuwigen. Om de emotie te delen die je doordringt voor deze buitengewone scènes die het soms vreedzame, soms problematische samenleven van de mens en de wildernis illustreren, in ons platteland.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, betuigt de fotograaf van zijn interesse in de natuur en het plattelandskarakter van Wallonië. Hij moet zijn respectvol gedrag tegenover dier- en plantensoorten toe kunnen lichten.

De emotie die de foto opbrengt en de originaliteit ervan zullen in aanmerking worden genomen, maar klassieke fotografische criteria (framing, moeilijkheid, technische controle, enz.) en milieu (geen vernietiging/ verstoring veroorzaakt door het nemen van de foto, respect voor het milieu, enz.) zullen ook worden overwogen voor de selectie.

 

De deadline om deel te nemen aan de wedstrijd is 1 juli 2018 om middernacht.

Van 27 tot 30 juli 2018 kun je alle geselecteerde foto’s op de Foire de Libramont treffen. Tijdens de beurs wordt een prijsuitreiking georganiseerd om de winnaars van de wedstrijd te onthullen.

Information : www.agrinature.be

bottom of page