INSCHRIJVING TOT DE COMPETITIE 2019

De periode van inschrijving tot de Amateur Film Competitie 2019 is open vanaf vrijdag 1 februari 2019 tot donderdag 15 augustus 2019. Deze inschrijving is gratis en gebeurt online op dit blad.

De 25ste editie van het Festival International Nature Namur zal vanaf vrijdag 11 tot zondag 20 oktober 2019 plaatsvinden. Deze editie stelt een selectie van films voor die gewijd worden tot natuur en Wildlife in optimale projectieomstandigheden.

- Comfortabele zalen met 385 zetels

- Grote 20x8 m schermen

- Laser projectoren

- Surround geluid 5.1

In het kader van deze publieke projecties organiseert het Festival een amateurfilm competitie. Die laat amateur (*) filmmakers toe hun films in deze competitie voor te leggen.

Een selectie comité zal de films kiezen die voor de deelneming aan de competitie geaccepteerd worden. De geselecteerde filmmakers zullen eind augustus 2019 op de hoogte van hun selectie worden gebracht.

COACHING: een Coaching Comité werd door PointCulture gecreëerd en het zal, op aanvraag, de al dan niet afgemaakte films zien, die voor woensdag 15 mei 2019 om middernacht op het laatst verzonden zullen worden. Dat comité zal raadgevingen voorzien om de filmprojecten te verbeteren met het oog op hun definitieve indiening tegen midden augustus 2019.

Als u vragen hebt over die competitie, gelieve ons te contacteren.

 

(*) een filmmaker is als een amateur beschouwd als filmmaken een hobby voor hem/haar betreft en als dit minder dan 50% van zijn /haar inkomen vertegenwoordigt.

HET REGISTRATIEFORMULIER

Vul het online formulier hieronder om uw film in te schrijven U kunt meer dan een film inschrijven. Vul een formulier per film in.

Als het formulier niet correct op uw scherm verschijnt, kunt u het openen via deze link.

Stap 1

Lees het reglement.

Stap 2

Vul het online formulier in en vermeld ook dat u het reglement van de competitie aanvaardt en welke methode van verzending u kiest.

Stap 3

Zend uw film via de methode die u in uw formulier vermeld hebt :
1°) WeTransfer+ van het Festival

HET REGLEMENT

Klik hieronder om toegang te krijgen tot het reglement van de Amateurfilm Competitie in PDF formaat.

 

2°) Download of een videobestand met de data die in het formulier vermeld worden

3°) Verzending met de post van een USB-sleutel of een externe harde schijf naar volgend adres :

Festival Nature Namur

à l'attention de Christophe Boux

Rue Léon François 6-8 

5170 Bois-de-Villers

België

partenaires-2019.jpg

© Festival International Nature Namur ASBL - 2019 Tous droits réservés - Vie privée - Crédits Photographiques