AMATEUR

FILMS

INSCHRIJVING WEDSTRIJD 2021

De periode van inschrijving voor de wedstrijd van amateurfilms is open tot zondag 15 augustus 2021. Deze inschrijving is gratis en gebeurt online via deze pagina.

De 27ste editie van het Festival International Nature Namur zal van vrijdag 15 tot zondag 24 oktober 2021 plaatsvinden. Deze editie stelt een selectie van films voor die gewijd worden aan natuur, wildlife en het milieu in optimale projectieomstandigheden.

- Comfortabele bioscoopzalen;

- Grote schermen;

- Nieuwste audiovisuele technologieën.

In het kader van deze publieke projecties organiseert het Festival een wedstrijd van amateurfilms. Deze geeft amateurfilmmakers (*) de mogelijkheid hun films voor deze wedstrijd voor te leggen. De maximale duur van de films in deze categorie is 5 minuten.

Een selectiecomité zal de films uitkiezen die aan de wedstrijd mogen deelnemen. De geselecteerde filmmakers zullen eind augustus 2021 op de hoogte gebracht worden van hun selectie.

COACHING : een coaching comité dat door PointCulture opgezet werd, zal op aanvraag de al dan niet afgewerkte films bekijken die wij voor maandag 15 mei 2021 ten laatste om middernacht ontvangen zullen hebben. Hetzelfde comité zal raadgevingen voorzien om de filmprojecten te verbeteren voor hun definitieve indiening tegen midden augustus 2021.

Indien u vragen heeft rond deze wedstrijd, gelieve ons te contacteren.

 

(*) een filmmaker wordt als amateur beschouwd als het filmen een hobby voor hem/haar is en als dit minder dan 50% van zijn/haar inkomen betekent (meer details zie artikel 1 van het reglement).

HET INSCHRIJVINGSFORMULIER

Vul het online formulier hieronder in om uw film in te schrijven. U kunt meerdere films inschrijven door één formulier per film in te vullen.

Indien het formulier niet correct op uw scherm verschijnt, kunt u het openen via deze link.

SCHRIJF

UW FILM IN

Stap 1

Lees het reglement.

Stap 2

Vul het online formulier in en vermeld dat u het reglement van de wedstrijd aanvaardt. Vermeld ook welke methode van verzending u verkiest.

Stap 3

Stuur uw film door via de methode die u in uw formulier vermeld hebt :
1°) WeTransfer+ van het Festival

2°) Download een videobestand met de data die in het formulier vermeld worden.

3°) Verzending van een USB-sleutel of een externe harde schijf via post naar volgend adres :

Festival Nature Namur

t.a.v. Christophe Boux

Rue Léon François 6-8 

5170 Bois-de-Villers

België

HET REGLEMENT

Klik hieronder om toegang te krijgen tot het reglement van de wedstrijd amateurfilms in PDF formaat.

 
 
© Copyright. Les photos utilisées sur ce site sont la propriété de leurs auteurs respectifs. Voir en bas de page "Crédits photographiques".
FINN 2020 - Logos partenaires Footer.jpg

© Festival International Nature Namur ASBL - 2021 Tous droits réservés - Vie privée - Crédits Photographiques